Honda_miimo_robot_kosilicaBrzo ćete ga zavoljeti. Vrijedan je, temeljit, miran, uredan i dobro izgleda. Njegovo ime je Honda Miimo i brine sada vaš travnjak. Potpuno automatski.

Honda Miimo je robotska kosilica najnovije generacije. Pruža izvrsne rezane performanse i preciznost u Honda kosilice za travu, ali radi sasvim samostalno. Jednom instaliran održava sve travnate površine vašeg vrta. Kad god to želite i tamo gdje je to potrebno. Tako tiho da ćete jedva primijetiti. Potpuno automatski napušta stanicu za punjenje i kosi po preciznim stazama kroz vaš vrt. Honda Miimo ima sve značajke koje vam je potrebno za savršeno održavanje travnjaka. Svojom snagom i izdržljivošću može sa uhvatiti u koštac s većim površinama i usponima i ponekad prijeći popločenu stazu. Dovoljno je inteligentan da kosi samo travnjak. Cvjetne gredice, stabala ili vaš vrtni ribnjak vješto će zaobići. Mijenja put košnje kako ne bi ostavljao tragove kotača u

Miimo može biti instaliran u različitim vrtovima. On putuje oko lako prepreke poput stabala i gredica.
Honda Miimo može uređivanje vašeg vrta podijeliti u 5 zona s različitim postavkama. Za povezivanje dvije zone zahtijeva prolaz od samo 80 cm širine.
Bez obzira kako koristite vaš vrt, Miimo će se prilagoditi vašim željama.

visina košnje 20-60mm
preporučena površina 2200 m2

16.990,00 kn
Popust:
Cijena / kg

visina košnje 20-60mm
preporučena površina 3000 m2

19.990,00 kn
Popust:
Cijena / kg

Sve cijene su s uračunatim PDV-om. Više o načinima plaćanja i kako naručiti proizvode pročitajte u uvjetima kupnje.
Sve fotografije su ilustrativnog karaktera i ne moraju u potpunosti odgovarati izgledu uređaja. Servis ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda. Ulažemo veliki napor da tehnički podaci budu točni i ažurni.
Za dodatne informacije kontaktirajte nas.
mio-logo mtd-logo honda-logo tecumseh-logo acme-logo brigs-stratton-logo
torpedo-logo ursus-logo imt-logo zetor-logo
Kolačići (tzv. cookies) olakšavaju nam pružiti vam bolju uslugu. Informacije prikupljene kolačićima koriste se za analizu posjećenosti (Google Analytics). Molim vas da potvrdite ili odbijete korištenje kolačića!