Honda_miimo_robot_kosilicaBrzo ćete ga zavoljeti. Vrijedan je, temeljit, miran, uredan i dobro izgleda. Njegovo ime je Honda Miimo i brine sada vaš travnjak. Potpuno automatski.

Honda Miimo je robotska kosilica najnovije generacije. Pruža izvrsne rezane performanse i preciznost u Honda kosilice za travu, ali radi sasvim samostalno. Jednom instaliran održava sve travnate površine vašeg vrta. Kad god to želite i tamo gdje je to potrebno. Tako tiho da ćete jedva primijetiti. Potpuno automatski napušta stanicu za punjenje i kosi po preciznim stazama kroz vaš vrt. Honda Miimo ima sve značajke koje vam je potrebno za savršeno održavanje travnjaka. Svojom snagom i izdržljivošću može sa uhvatiti u koštac s većim površinama i usponima i ponekad prijeći popločenu stazu. Dovoljno je inteligentan da kosi samo travnjak. Cvjetne gredice, stabala ili vaš vrtni ribnjak vješto će zaobići. Mijenja put košnje kako ne bi ostavljao tragove kotača u

Miimo može biti instaliran u različitim vrtovima. On putuje oko lako prepreke poput stabala i gredica.
Honda Miimo može uređivanje vašeg vrta podijeliti u 5 zona s različitim postavkama. Za povezivanje dvije zone zahtijeva prolaz od samo 80 cm širine.
Bez obzira kako koristite vaš vrt, Miimo će se prilagoditi vašim željama.

visina košnje 20-60mm
preporučena površina 2200 m2

16.990,00 kn
Popust:
Cijena / kg

visina košnje 20-60mm
preporučena površina 3000 m2

19.990,00 kn
Popust:
Cijena / kg

Sve cijene su s uračunatim PDV-om. Više o načinima plaćanja i kako naručiti proizvode pročitajte u uvjetima kupnje.
Sve fotografije su ilustrativnog karaktera i ne moraju u potpunosti odgovarati izgledu uređaja. Servis ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda. Ulažemo veliki napor da tehnički podaci budu točni i ažurni.
Za dodatne informacije kontaktirajte nas.
mio-logo mtd-logo honda-logo tecumseh-logo acme-logo brigs-stratton-logo
torpedo-logo ursus-logo imt-logo zetor-logo
Kolačići (tzv. cookies) olakšavaju nam pružiti vam bolju uslugu. Informacije prikupljene kolačićima koriste se za analizu posjećenosti (Google Analytics). Molim vas da potvrdite ili odbijete korištenje kolačića!
Više informacija Potvrdi Odbij