Kontrolni stol

Kontrolni stolKontrolni stol
servis_logo
1.739,00 €
(13.102,50 kn)
Popust:
Popust:
Cijena / kg
Cijena / kg

Kontrolni stol služi za kontrolu očišćenih lješnjaka ili badema nakon drobljenja drobilicom DLO 120E ili drobilicom DLO 120ER i čišćenja čistilicom. Kontrolni stol  je univerzalan i može služiti za kontrolu drugog voća ili povrća gdje je potrebno napraviti završnu kontrolu prije pakiranja.
Na donjoj slici je prikazana linija koja uključuje transporter, drobilicu, čistilicu i na kraju kontrolni stol na kojem se provjerava jesu li svi plodovi očišćeni od ljuske.
Kontrolni stol može imati 3 brzine koje se reguliraju zamjenom remenica ili elektroničku regulaciju brzine. Metalni dijelovi koji dolaze u neposredan dodir s hranom izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Ugrađeni su transportni kotači.

Pogledajte detaljne tehničke karakteristike i dodatne informacije o strojevima za obradu lješnjaka na web adresi proizvod.servisloncar.hr.

Tehnički podaci stroja:
  • električni pogon
  • dimenzije plohe za kontrolu 0,30m x 2,00m
  • 3 brzine koje se mijenjaju zamjenom remenica
  • mogućnost promjene dimenzija uz nadoplatu
Kontrolni stol Kontrolni stol Kontrolni stol Linija za obradu lješnjaka

Sve cijene su s uračunatim PDV-om. Više o načinima plaćanja i kako naručiti proizvode pročitajte u uvjetima kupnje.
Sve fotografije su ilustrativnog karaktera i ne moraju u potpunosti odgovarati izgledu uređaja. Servis ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda. Ulažemo veliki napor da tehnički podaci budu točni i ažurni.
Za dodatne informacije kontaktirajte nas.
mio-logo mtd-logo honda-logo tecumseh-logo acme-logo brigs-stratton-logo
torpedo-logo ursus-logo imt-logo zetor-logo
Kolačići (tzv. cookies) olakšavaju nam pružiti vam bolju uslugu. Informacije prikupljene kolačićima koriste se za analizu posjećenosti (Google Analytics). Molim vas da potvrdite ili odbijete korištenje kolačića!