Kontrolni stol

Kontrolni stolKontrolni stol
servis_logo
9.900,00 kn
Popust:
Cijena / kg

Kontrolni stol služi za kontrolu očišćenih lješnjaka ili badema nakon drobljenja drobilicom DLO 120E ili drobilicom DLO 120ER i čišćenja čistilicom. Kontrolni stol  je univerzalan i može služiti za kontrolu drugog voća ili povrća gdje je potrebno napraviti završnu kontrolu prije pakiranja.
Na donjoj slici je prikazana linija koja uključuje transporter, drobilicu, čistilicu i na kraju kontrolni stol na kojem se provjerava jesu li svi plodovi očišćeni od ljuske.
Kontrolni stol može imati 3 brzine koje se reguliraju zamjenom remenica ili elektroničku regulaciju brzine. Metalni dijelovi koji dolaze u neposredan dodir s hranom izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Ugrađeni su transportni kotači.

Pogledajte detaljne tehničke karakteristike i dodatne informacije o strojevima za obradu lješnjaka na web adresi proizvod.servisloncar.hr.

Tehnički podaci stroja:
  • električni pogon
  • dimenzije plohe za kontrolu 0,30m x 2,00m
  • 3 brzine koje se mijenjaju zamjenom remenica
  • mogućnost promjene dimenzija uz nadoplatu
Kontrolni stol Kontrolni stol Kontrolni stol Linija za obradu lješnjaka

Sve cijene su s uračunatim PDV-om. Više o načinima plaćanja i kako naručiti proizvode pročitajte u uvjetima kupnje.
Sve fotografije su ilustrativnog karaktera i ne moraju u potpunosti odgovarati izgledu uređaja. Servis ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda. Ulažemo veliki napor da tehnički podaci budu točni i ažurni.
Za dodatne informacije kontaktirajte nas.
mio-logo mtd-logo honda-logo tecumseh-logo acme-logo brigs-stratton-logo
torpedo-logo ursus-logo imt-logo zetor-logo
Kolačići (tzv. cookies) olakšavaju nam pružiti vam bolju uslugu. Informacije prikupljene kolačićima koriste se za analizu posjećenosti (Google Analytics). Molim vas da potvrdite ili odbijete korištenje kolačića!
Više informacija Potvrdi Odbij