Pužni transporter

Pužni transporterPužni transporter
servis_logo
1.899,00 €
(14.308,02 kn)
Popust:
Popust:
Cijena / kg
Cijena / kg

Pužni trasporter namijenjen je za regulirani transport (40-140 kg/h) od vlastitog velikog usipnog koša do drobilice DLO 120E ili drobilice DLO 120ER.
Kalibrirani lješnjak ili badem usipa se u usipni koš pužnog transportera. Frekventnim regulatorom precizno se može podestii protok plodova u drobilicu koja će plodove zdrobiti uz minimalan lom jer plodovi ulaze u drobilicu jedan za drugim te se ne isprepliću. Kad se plodovi isprepliću, kao što je to slučaj kad se plodovi usuju u usipni koš drobilice, plod ne ulazi baš svaki puta najužom stranom u drobilicu što uzrokuje malo veći postotak loma. To se ne može spriječiti osim sipanjem male količine koja će odmah proći kroz drobilicu. Fina regulacija protoka preko frekventnog regulatora na transporteru omogućuje upravo to, protok točno određene količine (40-140 kg/4) za optimalno drobljenje.
Na donjoj slici je prikazana linija koja uključuje transporter, drobilicu, čistilicu i na kraju kontrolni stol na kojem se provjerava jesu li svi plodovi očišćeni od ljuske.

Pogledajte detaljne tehničke karakteristike i dodatne informacije o strojevima za obradu lješnjaka na web adresi proizvod.servisloncar.hr.

Tehnički podaci stroja:
  • električni pogon
  • elektronička regulacija brzine
  • duljina cijevi 3m
  • ostale izvedbe na upit
Pužni stransporter Pužni stransporterl Pužni stransporter Linija za obradu lješnjaka

Sve cijene su s uračunatim PDV-om. Više o načinima plaćanja i kako naručiti proizvode pročitajte u uvjetima kupnje.
Sve fotografije su ilustrativnog karaktera i ne moraju u potpunosti odgovarati izgledu uređaja. Servis ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda. Ulažemo veliki napor da tehnički podaci budu točni i ažurni.
Za dodatne informacije kontaktirajte nas.
mio-logo mtd-logo honda-logo tecumseh-logo acme-logo brigs-stratton-logo
torpedo-logo ursus-logo imt-logo zetor-logo
Kolačići (tzv. cookies) olakšavaju nam pružiti vam bolju uslugu. Informacije prikupljene kolačićima koriste se za analizu posjećenosti (Google Analytics). Molim vas da potvrdite ili odbijete korištenje kolačića!