Usisavač lješnjaka

Usisavač lješnjakaUsisavač lješnjaka
servis_logo
4.799,00 €
(36.158,07 kn)
Popust:
Popust:
Cijena / kg
Cijena / kg

Usisavač lješnjaka pogoni se kardanom traktora. Na usisavač se mogu priključiti 2 usisna crijeva, jedno promjera 120mm i drugo promjera 100mm. Ako se koriste oba crijeva za usisavanje tada se na ulaz promjera 120mm stavlja adapter za crijevo promjera 100mm te se usisava s 2 crijeva od 100mm ili pojedinačno s jednim od 120mm ili s jednim od 100mm. Po želji kupca mogu kombinirati 2 usisa od 100mm, 120mm ili 140mm. Usisavač ne odvaja ljusku (komušinu) od ploda već plod na izlaz za plod izlazi neočišćeni. Na izlaz za plod mogu se stvaiti plastični sanduci, kutije ili vreće. Na odzračni izlaz izlazi prašina, sitno lišće i sve što je jako lagano. Težina usisavača je oko 270kg te se može priključiti na hidrauliku manjeg traktora.

Pogledajte detaljne tehničke karakteristike i dodatne informacije o strojevima za obradu lješnjaka na web adresi proizvod.servisloncar.hr.

Tehnički podaci stroja:
  • pogon na kardan
  • visoki kapacitet - zavisi o načinu sakupljanja
  • ne odvaja komušinu od ploda
  • ispust usisanog ploda u kutije ili vreće
  • ispust prašine, lišća i drugog laganog na ispuh sa strane
  • 2 usisna crijeva promjera 100mm, 120 ili 140mm po želji kupca
Usisavač lješnjaka

Usisavač lješnjaka

Usisavač lješnjaka

Usisavač lješnjaka

Sve cijene su s uračunatim PDV-om. Više o načinima plaćanja i kako naručiti proizvode pročitajte u uvjetima kupnje.
Sve fotografije su ilustrativnog karaktera i ne moraju u potpunosti odgovarati izgledu uređaja. Servis ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda. Ulažemo veliki napor da tehnički podaci budu točni i ažurni.
Za dodatne informacije kontaktirajte nas.
mio-logo mtd-logo honda-logo tecumseh-logo acme-logo brigs-stratton-logo
torpedo-logo ursus-logo imt-logo zetor-logo
Kolačići (tzv. cookies) olakšavaju nam pružiti vam bolju uslugu. Informacije prikupljene kolačićima koriste se za analizu posjećenosti (Google Analytics). Molim vas da potvrdite ili odbijete korištenje kolačića!